2011. május 2., hétfő

Stílusos vidéki szállodák




A minap akadtam rá erre a blogra, ahol csokorba van szedve egy pár érdekes és különleges szálloda. Mindegyikbe egy élmény lehet ellátogatni. Talán mi is eljutunk ezek egyikébe, de még nem igazán tudom hogy melyiket is válasszam.


* * *

A Rosinante fogadó a szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti parkban található, ahol számtalan program várja az oda ellátogatóakat.


* * *

A másik nagyon szép és elegáns panzió a Villa Fiore. Először egy kedvenc blogomon olvastam róla, itt.

" A Gubacsi malom története több száz éves múltra tekint vissza. A Lesence patak partján álló vízimalom fénykorában nagy forgalmat bonyolított le és a Sobri Jóska által vezetett betyároknak is kedvelt helye volt. A ház igazi patináját a kora adja meg, méteres falaival, patak partjával, stílusos berendezésével."

Ami még különlegessége a panziónak, hogy minden szoba más és más, színeiben, stílusában különböznek.



* * *

Magyarszombatfán található a Kosbor panzió, mely szintén a stílusos vidéki szállodák közé méltán lett sorolva. Itt is gyönyörű a táj és természetközeli a szállás.


* * *

Az egyik személyes kedvencem ez a vendégház lett (majd elmondom azt is hogy melyik a másik). Igaz, hogy még sose jártam itt, de első látásra beleszerettem. Itt már van wellness részleg is, ami vonzóbbá teszi a helyet. Ez a hely pedig nem más mint Vendégáz a Zöld Kapuhoz. Gyönyörű a környék és a táj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése