2012. január 12., csütörtök

Receptkártya készítés

Már volt egy bejegyzésem a receptek rendszerezéséről. Bevallom nagy született feleségek sorozat néző vagyok és abban láttam egyszer, hogy Bree-nek milyen féltve őrzött kis kincsesládikának számított a receptgyűjtő dobozkája (vagy a szomszédasszonyától lopta el...valami ilyesmi rémlik :). Most mi is nyomtathatunk magunknak ilyeneket. Ezen az oldalon értelemszerűen kiválasszuk a méretet, a sablont, begépeljük a receptet és már nyomtathatjuk is. Ez az ikeás doboz is tökéletes megoldás lehet, amit különböző méretekben lehet kapni.







Nem is muszáj  feltétlenül ragaszkodnunk a dobozhoz. Így is megoldható a dolog. 





2 megjegyzés:

  1. Ez egy iszonyatosan jó oldal!
    Egy problémám van. Még csak gügyögési szinten sem beszélek angolul, így mindent be kell másolnom a google fordítóba. Az még egy érdekes dolog, ami ott kijön. Szóval, nem találtam meg a receptkártya készítés rejtelmeit,de nem adom fel,még próbálkozom

    VálaszTörlés
  2. Szia Fáni! Örülök hogy tetszik az oldalam, igyekszem :)
    Nos, nem árulok el hatalmas titkot ha elmondom én sem beszélek angolul, járok ugyan tanárhoz de majdnem reménytelen eset vagyok :D
    Step 1 - kiválasztod hogy mekkora méretű kártyát szeretnél nyomtatni. Itt a colt (") 2, 54 -el szorzod, úgy kapod meg a centimétert.
    Step 2 - alul az első fül alatt azt választod ki hogy melyik kártyára nyomtass; a második fül alatt tudod megadni a recept címét és a szerző nevét; harmadik fül alatt a hozzávalókat kell megadni; a negyedi fül alatt pedig az elkészítés módját kell bepötyögni.
    Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

    VálaszTörlés