2015. június 29., hétfő

Levendula buzogány lépésről lépésre

A minap kaptam a barátnőmtől egy csokor levendulát, de nem tudtam mit is kéne vele csinálni. Arról már lekéstem, hogy ilyen buzogányt csináljak belőlem, mert időközben már megszáradt, de jövőre majd készítek friss levendulából ilyet. Nagyon ötletes és szép. 

Egy kicsit utána olvastam, hogy mennyi jótékony hatása és felhasználási lehetősége van a levendulának. Csak ámulok és bámulok. Többek között lehet belőle gyógyteát készíteni, levendulás fürdőt venni, de jó párologtatóba, rovarcsípésre, fűszernövényként és frissítő levendula üdítőt is készíthetünk. Akit érdekel a széles repertoár és azoknak az elkészítési módjai, látogassanak el erre az oldalra:www.tihanyilevendulapalanta.hu











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése