2012. január 5., csütörtök

Vége a karácsonynak.

Most hogy az ünnepi időszaknak vége, azt a sok díszt, égősort, boát és egyéb csecsebecsét elkezdjük elrakosgatni. Én tavaly a lidl-ben találtam ehhez hasonló dobozt, ami kifejezetten ilyen célra van kitalálva.


Persze vannak sokkal pénztárcakímélőbb házi megoldások is. Nézzük csak a tojástartó dobozt. Teljesen tökéletes az apróbb gömböknek. A sok tojástartó dobozt pedig tehetjük egy nagyobb dobozba, a könnyebb mozgathatóság és tárolás érdekében. 





Egy másik praktikus megoldás lehet, ha veszünk 2 és 3 dl-es, vagy éppen nagyobb műanyag poharakat, amiket felragasztunk ragasztópisztollyal egy akkora méretű kartonlapra mint amekkora a dobozunk belseje. Ha elég magas a dobozunk, ezt egymásra pakolva többször is ismételhetjük, mert ugye a gömböknek nincs túl nagy súlya, nyugodtan mehetnek egymás tetejére.




Lehet már kapni ezer féle műanyag tároló dobozt, amibe ha beletesszük az elválasztó lapokat, ugyanazt a célt fogja szolgálni. Ezekkel a kis elválasztó lapokkal poharas dobozokban szoktam találkozni. De kérj meg egy vendéglátós ismerősödet hogy tegyen neked félre egy párat. 

De ha nincs vendéglátós ismerősünk, megfelelő méretű dobozba ez is megoldás lehet a kartonpapíros verzió helyett. 

Link


Most a jysk áruházakban van egy csomó műanyag és fonott kosár, doboz kiárusítás. Érdemes szétnézni. Többek között ilyet is találtok, ami ennek a célnak is tökéletes. 

30x55x28; 3000 Ft

Link

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése